Nieuw in onze collectie

Land Rover Discovery 2.0 SD4 HSE

  • Exterieur: Corris Grey-metaalkleur
  • Interieur: Ebony leder
  • Inschrijving: 10/2017
  • Km: 15.500 km

Luxury Leads Members Meeting 2018

Na de vliegende start van vorig jaar draaide de tweede editie van de Luxury Leads Members Meeting deze keer op volle toeren. Uiteraard kon Car Company Deroose ook deze septemberzondag niet ontbreken.

Onze Morgan Plus 4 en Defender Pick-Up Heritage vervolledigden een exquise line-up met onder meer tien 300 SL's, een Facel Vega, Lancia Aurelia, BMW Veritas, Ferrari F40, Cisitalia en nog vele andere exoten.

Goedgezinde weergoden en goedgevulde foodtrucks maakten het plaatje alweer compleet.

Maar kijk vooral zelf naar de sfeerbeelden. We verwelkomen je graag volgend jaar!

Meer info of je eigen lidmaatschap bekom je via members@luxuryleads.com.

Car Company Deroose

Car Company Deroose staat al bijna twintig jaar synoniem voor de betere sport- en luxewagen, zowel nieuw als tweedehands.


Onze passie voor auto’s en oog voor detail weerspiegelen zich in een selectief aanbod van kwalitatieve wagens, stuk voor stuk. Het is dan ook dankzij deze doorgedreven persoonlijke aanpak dat wij al vele gelukkige klanten tot de onze mogen rekenen.


Omdat enkel het beste goed genoeg is hebben wij doorheen de jaren een uitgebreid netwerk van professionelen uitgebouwd waarbij wij in vertrouwen kopen en op de hoogte blijven van nieuwe aanbiedingen. Zo slagen wij erin om ons aanbod relevant en hoogstaand te houden en onze reputatie, net als onze wagens; vlekkeloos.


Wij ontvangen u dan ook graag in een familiale sfeer voor een vrijblijvend bezoek aan onze toonzaal.

U bent van harte welkom!
Marcel en Thomas Deroose