Over ons

Car Company Deroose vindt zijn oorsprong in de passie voor auto's van vader op zoon. Daardoor kunnen wij u een kwalitatief hoogstaande collectie auto's aanbieden. In het aanbod vindt u zowel recente als (jonge) klassiekers, elkeen persoonlijk en met zorg uitgekozen. Wij geloven er dan ook sterk in dat het net dié persoonlijke aanpak is die voor u een meerwaarde kan betekenen bij de aankoop van een nieuwe of tweedehandse wagen.

Maatwerk
Omdat wij als onafhankelijk dealer niet aan één merk gebonden zijn, kunnen wij u vrij en open adviseren over een eventuele nieuwe aankoop. Kies uit de verschillende merken en types uit ons select aanbod direct leverbare wagens, of vraag gerust welke er in de nabije toekomst beschikbaar zijn.
Bent u toch op zoek naar een bepaald model of specifieke uitvoering? Dan zoeken wij graag de wagen van uw voorkeur.

Garantie
Aangezien de wagens die wij aanbieden meestal nieuw of heel recent zijn, geniet u vanzelfsprekend van de fabriekswaarborg die door de fabrikant wordt aangeboden. Bovendien staan wij, ook bij voertuigen waarvan de garantietermijn reeds verstreken is, garant voor één jaar waarborg.

Overname
Bij aankoop van een nieuwe wagen bekijken wij graag samen met u de staat van uw huidig voertuig. U krijgt van ons steeds een eerlijke prijs die strookt met de gangbare marktprijzen of we helpen u desgewenst op weg om de juiste koper voor uw auto te vinden.

Service
Een nieuwe auto kopen heeft heel wat voeten in de aarde. Of u nu particulier bent of een zakelijke klant, aan het papierwerk ontsnappen we jammer genoeg niet. Omdat u natuurlijk zo snel mogelijk écht wil genieten van uw nieuwe wagen, kan u bij ons in alle vertrouwen de nodige documenten laten behandelen. Wij staan graag in voor de correcte afhandeling; of dat nu gaat over financiering of fiscaliteit, keuring of inschrijving.


En dát is de persoonlijke aanpak waar wij prat op gaan.